Sisäilmaa sairastumatta

Sisäilmaongelmat ovat huomattavan yleisiä päiväkodeissa ja kouluissa.
Olen yksi sisäilmaongelmista kärsivä opettaja. Lukuisia lapsia, nuoria ja päiväkotien sekä koulujen henkilökuntaa altistuu edelleen päivittäin sisäilmaongelmien aiheuttamille haitoille. Olen usein pohtinut, kuinka paljon huono sisäilma lisää keskittymishäiriötä, väsymystä ja muita oireita oppilaiden keskuudessa heikentäen oppimistuloksia meidän tietämättämme. Syynä sisäilmaongelmiin voi olla esimerkiksi tilojen riittämätön ilmanvaihto, kosteusvauriot tai mikrobikasvu rakenteissa. Oli syy mikä tahansa, sisäilmaongelmien aiheuttamat terveyshaitat voivat olla yksilön tulevaisuuden kannalta todella vakavia. Nyt olisi korkea aika hoitaa sekä sisäilma-asiat että sisäilmasairaiden kohtelu kuntoon Mikäli tulen valituksi kansanedustajaksi, lupaan toimia aktiivisesti ja parhaani mukaan tulevalla nelivuotiskaudella terveyspalveluiden, sosiaalipalveluiden, toimeentulon sekä koulutus- ja työmahdollisuuksien järjestämiseksi yhdenvertaisesti myös sisäilmasta oireileville ja sairastuneille. Lisäksi haluan olla vaikuttamassa kunnan velvollisuuksiin rakennuttaa kiinteistöjään niin, että sisäilmaongelmien esiintyminen vähenee.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close