Sanomatalolla sananvapautta

Tänään oli huikean energinen vaalitilaisuus Sanomatalolla. Ilolla sain seurata upean, selkeän ja asiantuntevan puheenjohtajamme haastattelua. Essayah on kyllä erinomainen esikuva jokaiselle poliitikolle! Erityisesti nautin hänen kyvystään muodostaa nopeita ja osuvia huomioita ja hänen rohkeudestaan puolustaa sanan- ja uskonnonvapautta. Tätä samaa iloa koin, kun seurasin puheenjohtajien kohtaamista suorassa vaalikeskustelussa myöhemmin illalla.

Tänään tunsin, että olin Sanomatalolla puolustamassa juuri sananvapautta. Yhteiskunnallisessa keskustelussa nimittäin annetaan tällä hetkellä äärimmäisen vähän tilaa perinteisten kristillisten arvojen pohjalta nouseville näkemyksille. Suvaitsevuuden puutteesta nostetaan huikea meteli, mutta on yleisesti hyväksyttävää olla suvaitsematta konservatiiveja. Kuitenkin oikeusvaltioperiaatteemme mukaan jokaisella suomalaisella on oikeus sanan- ja uskonnonvapauteen, ne eivät saa olla syrjinnän peruste. Eikö oikeusvaltioperiaate ja sanan- ja uskonnonvapaus ole arvoja, joita jokaisen tulisi puolustaa? On hurjaa ajatella, että nyt sananvapaus kapenee yhteiskunnan hiljaisella hyväksynnällä. Sitäkö me haluamme lapsillemme? Sellaisen Suomenko haluamme tulevaisuudessa? Mitä me rakennamme tietämättämme hiljaisuudella? Meistä jokaisen tulisi pysähtyä pohtimaan näitä kysymyksiä.

Olen aidosti ja oikeasti, ilolla ja energisesti rakentamassa parempaa huomista herättelemällä ihmisiä, keskustelemalla heidän kanssaan, vaikuttamalla heidän joukossaan. KD on aidosti ja oikeasti, ilolla ja energisesti paremman huomisen puolella, jossa kristillinen arvopohja on politiikanteon lähtökohta lähimmäisen parhaaksi. Siksi olen KD:ssä.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close