Teemat

Pääteemoja ovat perheet, koulutus ja hyvinvoiva Suomi. 

Perhe on yhteiskunnan peruspilari. Perhe sisältää laajasti ajatellen sekä lapset, nuoret, vanhemmat että isovanhemmat. Perheiden, lasten ja nuorten puolesta taisteleminen on minulle sydämen asia, sillä perheiden, lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on paras tapa ehkäistä syrjäytymistä. Se on lähimmäisyyttä. Ennaltaehkäisevä perheen hyvinvoinnin tukeminen on ehdottomasti yksi parhaista tavoista rakentaa menestyvää yhteiskuntaa pitkälle tulevaisuuteen. Perheiden ja lasten hyvinvointi lähtee neuvolatoiminnan, perhetyön ja varhaiskasvatuksen yhteistyöstä. Uskon, että vahvalla ennaltaehkäisevällä otteella ja rakentavalla yhteistyöllä katkaisemme syrjäytymisen kierteen ja tuemme perheiden ja lasten hyvinvointia ja työllistymistä. Panostukset kasvaviin lapsiin, heidän opetukseensa ja hyvinvointiinsa tuottavat Suomeen hyvinvointia ja elinvoimaa. Voit lukea lisää täältä.

Koulutus  on tutkitusti eniten hyvinvointia ja talouskasvua tuottava yksittäinen tekijä. Suomalaisen peruskoulun idea on turvata jokaiselle suomalaiselle lapselle tasavertainen mahdollisuus ponnistaa parempaan. Peruskoulu on suomalaisen koulutuspolun tärkeä elementti, jota tällä hetkellä ei resursoida riittävästi. Tämä tulee muuttaa. Voit lukea lisää täältä.

Hyvinvointia rakennetaan perheisiin  panostamisen lisäksi huolehtimalla ikäihmisten tarpeista, uudistamalla sosiaaliturvaa, kehittämällä työmarkkinoita joustavampaan suuntaan, tukemalla pk-yrittäjyyttä sekä investoimalla oppimisen ja koulutuksen kehittämiseen. Meillä on vastuu  Suomen tulevaisuudesta yhteiskuntana sekä yksilöinä. Yhteisöllisyyden lisääminen on avain hyvinvoinnin kasvuun. Voit lukea lisää täältä.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close