Kuka olen?

Olen Vantaan Nikinmäessä asuva perheenäiti ja vantaalainen luokanopettaja. Perheeseeni kuuluu aviomies ja neljä poikaa päiväkoti-ikäisestä lukiolaiseen. Olemme aktiivinen ja liikkuvainen perhe, ja perhe-elämän haasteet ja tarpeet sekä perheen ja työelämän yhteensovittaminen ovat minulle tuttuja. Työni kautta olen todella tietoinen lasten ja nuorten tarpeista sekä koulutuksen kentästä nousevista ilmiöistä ja haasteista. Harrastan liikuntaa sekä lukemista ja olen aktiivinen seurakuntaelämässä.

Olen yhteiskunnallisesti aktiivinen asioita eteenpäin vievä energiapakkaus. Olen rohkea ja sinnikäs. Kristillinen arvomaailma ja lähimmäisyyden kunnioittaminen ovat ajatteluni perusta. Yhteisöllisyys on minun juttuni. Olen aito sydämellä ja järjellä asioita edistävä ihminen.

Tällä hetkellä toimin luottamustehtävissä kunnallispolitiikassa Vantaan kaupungin vapaa-ajan lautakunnan varsinaisena jäsenenä, sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsenenä sekä KD:n 2. varavaltuutettuna. Vaikutan myös evankelisluterilaisen kirkon Vantaan seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa sekä Korson seurakunnan seurakuntaneuvostossa. Olen myös alueeni vanhempainyhdistysaktiivi.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close