Kuka olen?

Hyvää uutta vuotta 2019!
On aika aloittaa vaalikampanja kohti huhtikuussa 2019 järjestettäviä eduskuntavaaleja. Kirjoitan tässä blogissa kevään aikana näkemyksiäni tärkeistä yhteiskunnallisista asioista, joita kansanedustajana tulen ajamaan.
Tärkeä kysymys äänestyspäätöstä tehdessä Sinulle on minkälaisen edustajan tulisit saamaan äänestäessäsi minua.
Olen Vantaan Nikinmäessä asuva perheenäiti ja vantaalainen luokanopettaja. Perheeseeni kuuluu aviomies ja neljä poikaa päiväkoti-ikäisestä lukiolaiseen. Olemme aktiivinen ja liikkuvainen perhe ja perhe-elämän haasteet ja tarpeet, perheen ja työelämän yhteensovittaminen ovat minulle tuttuja. Työni kautta olen todella tietoinen lasten ja nuorten tarpeista sekä koulutuksen kentästä nousevista ilmiöistä ja haasteista. Harrastan liikuntaa sekä lukemista ja olen aktiivinen seurakuntaelämässä.

Olen yhteiskunnallisesti aktiivinen asioita eteenpäin vievä energiapakkaus. Olen rohkea ja sinnikkäs. Kristillinen arvomaailma ja lähimmäisyyden kunnioittaminen on ajatteluni perusta. Yhteisöllisyys on minun juttuni. Olen aito sydämellä ja järjellä asioita edistävä ihminen.

Tällä hetkellä toimin luottamustehtävissä kunnallispolitiikassa Vantaan kaupungin vapaa-ajan lautakunnan varsinaisena jäsenenä sekä KD:n 2.varavaltuutettuna. Vaikutan tällä hetkellä myös evankelisluterilaisen kirkon Vantaan seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa sekä Korson seurakunnan seurakuntaneuvostossa. Olen myös alueeni vanhempainyhdistysaktiivi.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close